Nieuwe luidspreker

Gustavson Audio LS-2

Op de XFI 2018 in september gepresenteerd en nu verkrijgbaar. De nieuwe Gustavson Audio LS-2 luidsprekers.  Met een nieuw iconisch zeshoekig design, een 38 cm bas midden luidspreker en voor het midden en hoog een compressiedriver met een losse radiaalhoorn in een massief houten kast.


Topluidspreker van Gustavson Audio. Is voorzien van de nieuwste inzichten op het gebied van natuurgetrouwe geluidsweergave.
Actief systeem met aparte eindversterkers voor de 2 luidsprekers. Laat zich op eenvoudige wijze aanpassen aan uw akoestische luisterruimte en aan uw persoonlijke smaakvoorkeur door de ingebouwde versterkers met DSP (Digitale Signaal Processor).

Het laag- en middengebied wordt weergegeven door een snelle en krachtige 38 cm luidspreker met een gecoate papieren conus en een sterke magneet die zorgt voor een mooie en onvervormde weergave van het laag en midden. Het hoog midden wordt verzorgd door een  professionele hoge tonen driver in combinatie met een breed stralende radiaalhoorn. Deze combinatie zorgt voor een ruimtelijk en vol en sprankelend hoog & midden.

U zult verrast zijn over het aangename en volle midden tonen gebied en de soepele weergave van het laag en midden. Vooral in de lagere regionen presteert de Gustavson Audio LS-Two door een natuurlijk aanwezig, maar niet overdreven basfundament. Deze klankeigenschap combineert perfect en naadloos met het middengebied en het hoog van de hoorn.
Na verloop van tijd zult steeds meer wennen aan het volle en ontspannen geluid en gaat u dit steeds meer waarderen.

De zeshoek vorm profiteert naast constructieve voordelen op het gebied van  sterkte en stijfheid ook in akoestisch opzicht van de vorm, die kastresonanties en ongewenste inwendige geluidsgolven verminderen ten opzichte van conventioneel opgebouwde ‘staande’ luidsprekers.

De hexagon (honingraatvorm) is niet voor niets een veel voorkomende basisvorm in de natuur. Het is  de meest efficiënte basisvorm als het gaat om gebruik van ruimte en is daardoor zowel doeltreffend en duurzaam.

Nieuwe versterker New Power Amp Gustavson Audio

Blijf op de hoogte door dit nieuws te blijven volgen!

Gustavson Audio ontwikkelt momenteel een nieuwe versterker. Was de eerste Gustavson Audio W800 versterker al een groot succes  qua sound en stabiliteit. Zijn opvolger zal voorzien zijn van de nieuwste inzichten en snufjes! Klankmatig zal deze zijn voorloper overtreffen, hetgeen veelbelovend is voor zijn prijsklasse.

De nieuwe versterker zal in een van de komende uitgaven van HVT aan de tand worden gevoeld en uitvoerig worden getest door een van hun kritische recensenten.