Gustavson Audio LS-2 Luidspreker

Gustavson Audio LS-2 Luidspreker.

Op de XFI 2018 in september gepresenteerd en nu verkrijgbaar. De nieuwe Gustavson Audio LS-2 luidsprekers.  Met een iconisch zeshoekig design, een 38 cm bas midden luidspreker en voor het midden en hoog een compressiedriver met een losse radiaalhoorn in een massief houten kast.


Topluidsprekers van Gustavson Audio. Voorzien van de laatste snufjes op het gebied van natuurgetrouwe geluidsweergave.
Het is een actief systeem met aparte eindversterkers voor de 2 luidsprekers. Het systeem laat zich eenvoudig op softwarematige wijze aanpassen aan uw akoestische luisterruimte en aan uw persoonlijke smaakvoorkeur door de ingebouwde versterkers met DSP (Digitale Signaal Processor).

Het laag- en middengebied wordt weergegeven door een snelle en krachtige 38 cm luidspreker met een gecoate papieren conus en een sterke magneet die zorgt voor een mooie en onvervormde weergave van het laag en midden. Het hoog midden wordt verzorgd door een  professionele hoge tonen driver in combinatie met een breed stralende radiaalhoorn. Deze combinatie zorgt voor een ruimtelijk en vol en een sprankelend hoog & midden.

U zult aangenaam verrast zijn door de krachtige volle en gedetailleerde klank. De grootste verrassing  schuilt echter in de ruimtelijke weergave. In de breedte, maar ook vooral in de diepte wordt u getrakteerd op een ongekend ‘stage-gevoel’. De dieptewerking van het geluid is bijna overweldigend. Het totale geluidsbeeld wordt overtuigend en gebalanceerd weergegeven
Na verloop van tijd zult steeds meer wennen aan het volle en ontspannen geluid en gaat u er steeds meer naar verlangen.

De zeshoek vorm profiteert naast constructieve voordelen op het gebied van sterkte en stijfheid ook in akoestische zin van de vorm.  Kastresonanties en ongewenste inwendige geluidsenergie verminderen ten opzichte van conventioneel opgebouwde ‘staande’ luidsprekers.

De hexagon (honingraatvorm) is niet voor niets een veel voorkomende basisvorm in de natuur. Het is  de meest efficiënte basisvorm als het gaat om gebruik van ruimte en is daardoor zowel doeltreffend, duurzaam en esthetisch.

Indien u geïnteresseerd bent in een vrijblijvende demonstratie? U bent van harte welkom!