Gustavson Audio LS-2 Luidspreker

Gustavson Audio LS-2 Luidspreker.

Op de XFI 2018 in september gepresenteerd en nu verkrijgbaar. De nieuwe Gustavson Audio LS-2 luidsprekers.  Met een nieuw iconisch hexagon ontwerp; een 38 cm bas midden luidspreker en voor het midden en hoog een een compressiedriver met een losse radiaalhoorn in een houten kast.
Gustavson Audio LS-2

Topluidspreker van Gustavson Audio. Is voorzien van moderne inzichten op het gebied van natuurgetrouwe geluidsweergave.
Actief systeem met aparte eindversterkers voor de 2 luidsprekers. Laat zich op eenvoudige wijzeaanpassen aan uw akoestische luisterruimte en persoonlijke smaakvoorkeur door de ingebouwde versterkers met DSP (Digitale Signaal Processor).

Het laag- en middengebied wordt weergegeven door een snelle en krachtige 38 cm luidspreker met een gecoate papieren conus en een sterke magneet die zorgt voor een mooie en onvervormde weergave van het laag en midden. Het hoog midden wordt verzorgd door een  professionele compressiedriver in combinatie met een breed stralende radiaalhoorn. Deze combinatie zorgt voor een ruimtelijk en sprankelend hoog en midden.

U zult verrast zijn over het aangename en volle middentonen gebied en de soepele weergave van het lage midden. Vooral in de lagere regionen excelleert de Gustavson Audio LS-Two zich door een aanwezig maar niet overdreven basfundament. Deze klankeigenschap combineert perfect en naadloos met het middengebied en het hoog van de hoorn.
Na verloop van tijd zult steeds meer wennen aan het volle en ontspannen geluid en gaat u dit steeds meer waarderen.

De zeshoek vorm biedt constructieve voordelen op het gebied van van sterkte en stijfheid, maar ook in akoestisch opzicht verschaft deze vorm voordelen ten opzichte van conventioneel opgebouwde ‘staande’ luidsprekers die kampen hebben met ongewenste geluidsgolven en kastresonanties.
Bovendien is de hexagon (honingraatvorm) niet voor niets een veel voorkomende basisvorm in de natuur. Het is  de meest efficiënte basisvorm als het gaat om gebruik van ruimte en is daardoor zowel doeltreffend en duurzaam.