Gustavson Audio LS-2 Luidspreker

Gustavson Audio LS-2 Luidspreker

Op de XFI 2018 in september gepresenteerd en nu verkrijgbaar. De nieuwe Gustavson Audio LS-2 luidsprekers.  Met een nieuwe iconisch hexagon ontwerp,  een 38 cm bas-midden luidspreker en voor het midden en hoog een een compressiedriver met een radiaalhoorn.
Gustavson Audio LS-2

Pronkstuk van Gustavson Audio. Herbergt nieuwe inzichten op het gebied van natuurgetrouwe geluidsreproductie.
Actief systeem met aparte eindversterkers voor de 2 driver units. Past zich aan aan uw akoestische luisterruimte op eenvoudige wijze. Filtereigenschappen zijn aan te passen door de ingebouwde DSP.

Het laag- en middengebied wordt weergegeven door een snelle 38 cm woofer met een gecoate papieren conus en een sterke magneet die samen zorgen voor een betrouwbare en snelle, onvervormde weergave van frequenties. Het hoog-midden wordt verzorgd door een  1-inch professionele compressiedriver in combinatie met een breedstralende radiaalhoorn. Het voordeel hiervan is dat u ontspannen kunt luisteren.
U zult versteld staan van het aangename en volle middentonengebied en de soepele weergave van het lage midden. Vooral onderin kenmerkt de LS-Two zich door een aanwezig maar niet overdreven basfundament. Een eigenschap waarvan midden en hoog optimaal van profiteren en waaraan u na verloop van tijd steeds aan meer aan zult wennen en gaat waarderen.

De zeshoek vorm heeft constructietechnisch voordelen op het gebied van van sterkte en stijfheid, maar akoestisch  gezien verschaft deze vorm hoorbare voordelen ten opzichte van conventioneel opgebouwde (staande) luidsprekers die vaak te kampen hebben met ongewenste geluidsgolven en kastresonanties.
Bovendien is de hexagon (honingraatvorm) niet voor niets een veel voorkomende basisvorm in de natuur. Het is  de meest efficiënte basisvorm als het gaat om gebruik van ruimte en is daardoor doeltreffend en duurzaam.